English | Dutch

News and Events

Unieke Sponsor Trip in een prive vliegtuig rond de wereld voor de Dr. Reijntjes Dovenschool

Unieke Sponsor Trip in een prive vliegtuig rond de wereld voor de Dr. Reijntjes Dovenschool

Op 28 juli 2017 begon een goede vriend van de Dr. Reijntjesdovenschool aan een tocht rond de wereld in zijn prive vliegtuig. Zijn naam is Karl Heinz Zahorski uit Kiel Duitsland. Hij begon zijn vlucht vanuit Kiel, samen met zijn co-piloot Karl

Op 5 augustus zijn ze geland op het Katunayake Airport bij Colombo. Ze verbleven in het Galle Face Hotel waar ze werden geinterviewd door een paar journalisten. Tijdens hun bezoek aan de Dr. Reijntjesdovenschool in Moratuwa op 6 augustus was er een interview voor de televisie wat de volgende avond werd uitgezonden. 

Dhr. Karl Heinz Zahorski is al bijna 35 jaar een goede vriend van Susiri en Tineke de Silva. Ze noemden hem altijd: “de Einstein van Kiel” omdat hij de founder is van diverse computer softwares, die we allemaal regelmatig gebruiken.

Zie zijn website: http://www.zahorsky.net/blog 

Interview in Sunday Island Newspaper:

http://www.island.lk/index.php?page_cat=article-details&page=article-details&code_title=169865

 

Leave a Reply